T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / PERŞEMBE - Perşembe Şehit Ceyhun Arslantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Erasmus+ Projemiz Onaylandı

Öğrenci ve Öğretmenlerimizin Avrupa Yolculuğu Başlayacak

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI ERASMUS+ PROGRAMI ANA EYLEM 1 BİREYLERİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ 2015 YILI MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENİCİ ve PERSONEL HAREKETLİLİĞİ PROJE BAŞVURULARINDA OKULUMUZ PERŞEMBE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ´NİN HAZIRLADIĞI ´´OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE YARATICI DÜŞÜNME ETKİNLİKLERİ´´ ADLI PROJEMİZ ULUSAL AJANS TARAFINDAN HİBE DESTEĞİ ALMAYA LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜR.

 

2015-1-TR01-KA102-018542 numaralı projemiz Simav Eynal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bartın Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi ile ortak gerçekleştirilecek konsorsiyum projesidir. Hazırladığımız projemiz kapsamında okullarımızdan 10 öğrenci 1 refakatçi öğretmen İspanya´ya, her kurumdan 4 toplamda 12 öğretmen Almanya´da bulunan mesleki eğitim kurumlarına akış gerçekleştirecektir. Gerçekleştirilen akışlar ile öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve kurumlarımız deneyim ve yetkinliklerini arttıracaklardır. 

 

Projemizin kabul edilmesiyle yoğun bir dönem başlamış bulunmaktadır. Katılımcılarımıza başarılar diliyor; konsorsiyum ortaklarımızı tebrik ediyoruz. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.10.2015 - Güncelleme: 05.01.2023 10:52 - Görüntülenme: 6450
  Beğen | 0  kişi beğendi