İLK HİKAYEM SAHNEDE eTwinning Perşembe Ekibi, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih Vargeloğlu'na Ziyarette Bulundu.

İLK HİKAYEM SAHNEDE

eTwinning Perşembe ekibi, projelerinin çalışma içeriğini tanıtmak için Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih Vargeloğlu'na ziyarette bulundu.

eTwinning projesi "İlk Hikayem sahnede  Türkiye Azerbaycan ortaklığı ile hazırlanmış olup 10 Türk 5 yabancı ortaktan oluşmaktadır. Proje ortaklarımızın minik öğrencileri hayal ettiler ve hayallerini resme döktüler. Resimlerini hikayeleştirdiler. Hikaye deki karakterlerin kostümlerini atık materyallerle oluşturdular. Okullarımızın sınıfları salonları tiyatro salonuna çevrildi. Minik öğrencilerimiz hikayelerini sahnede Özgün yollarla canlandırdılar. Sonuç olarak oluşturulan tüm hikayeler bir kitapta toplandı. Kitabımız "Küçük Yazarlardan Büyük Hikayeler" ismi ile  basıldı. Proje ekibi olarak Perşembe Atatürk İlkokulu öğretmeni Derya Şenocak, Perşembe Şehit Ceyhun Arslantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni  Mevhibe Baş ve Ordu daki ekib arkadaşlarıyla  proje çıktısı olarak hazırlanan kitabı, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih Vargeloğluna takdim ettiler.

11-05-202211-05-202211-05-2022

Yayın: 11.05.2022 - Güncelleme: 11.05.2022 08:46 - Görüntülenme: 237